There is nothing to show here!
Slider with alias atrax23_mobil_tr not found.

ATRAX-AQUAFUN – YARININ İŞ BAĞLANTILARININ KURULDUĞU YER

Yüzme havuzu, sauna, wellness ve su atraksiyonları alanında yeni ürünlerini uluslararası bir hedef kitleye sunmak isteyen katılımcılar için adres AQUAFUN.
AQUAFUN SHOW – ATRAX Fuarı kapsamında hem sektör hem de konut ve yaşam alanları, turizm, spor tesisleri, belediye, kamu ve askeri tesisler başta olmak üzere çok geniş bir kullanıcı yelpazesinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanıyor.

Havuz sektöründe yaşanan büyük patlamadan güç alan fuarımız, sektördeki ürünlerin ve çözümlerin hızla yenilendiği bir alanı temsil ediyor.

AQUAFUN SHOW dünyanın dört bir yanından gelen profesyonelleri ve şirketleri bir araya getiriyor. Yenilikleri paylaşmak, tartışmak, iş birliği yapmak ve en son gelişmeleri deneyimlemek için benzersiz bir platform sunuyor.

Heyecan verici fikirler ve etkili bağlantılar için sizleri, 30 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde bu önemli etkinlikte yerinizi almaya davet ediyoruz.

2025 FUAR Teması

‘SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR HAYATA KATKI’

ATRAX Fuarı, ‘Mutlu Şehirler’ misyonu doğrultusunda eğlence, aktivite alanları ve parkların şehirler, çocuklar, genel nüfus ve çevre için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak; sağlıklı bir toplum ve sosyalleşme için alan yaratma ve mutlu şehirler oluşturma konularına odaklanmaya devam ediyor.
Bu misyon kapsamında 2025 fuar temasını “Sürdürülebilir bir hayata katkı” olarak belirleyerek, aslında toplumsal yaşamı iyileştirmek ile sürdürülebilirliğin iç içe ve tamamlayıcı unsurlar oluşunu ön plana çıkarıyor.

AQUAFUN'da neler var?

Yüzme Havuzu Yapımı
Yüzme Havuzu Yapım Hizmetleri ve Ekipmanları
Havuz Kimyasalları, Teknik Donanımları, Aksesuarları
Havuz Alanı İçin Emniyet Sistemleri
Havuz Seramikleri

SPA ve Wellness Alanları Yapımı
Sauna, Hamam, Spa Ekipmanları
Jakuzi, Masaj ve Dinlenme Ekipmanları
Havuz, Spa Çevresi Ekipman ve Mobilyaları
Mobilyalar, Dekoratif ürünler
Şemsiye ve Şezlonglar,
Deck ve Diğer Zemin Sistemleri

Su Oyun ve Eğlence Alanları Yapım ve Ekipmanları
Su Parkları Yapım ve Ekipmanları,
Rekreasyonel Su Spor Alanları Yapım ve Ekipmanları
Su Antrenmanı, Eğitim, Aqua Fitness Ekipmanları
Şişme Su Oyun Eğlenceleri Ekipmanları
Deniz Sporları ve Eğlenceleri Ekipmanları
Akvaryum Tesis Yapım ve Ekipmanları

Fıskiyeler, Süs Havuzları Ekipmanları
Yapay Göletler Yapım, Peyzaj Hizmetleri
Süslemeler ve Yapay Kayalar
Sektördeki Dernekler, Birlikleri, Basın Kuruluşları

TEMATİK ŞOVLAR – SERGİLENECEK ÜRÜN GRUPLARI

Ürün Gruplarına Göre Ayrılmış 6 Tematik Alanda Büyük Show!

Yatırım kapasitelerinin yüksek olması ve ihtiyaç duyulan ürün çeşitliliği nedeniyle ATRAX, ürün gruplarına göre ayrılmış ATTRACTION, PARK- SPORT AREA – AQUAFUN – OUTDOOR LIVING – VENDING alanlarını içeren tematik salonları ile sektörün tüm oyuncularını ortak bir vitrinde bir araya getiriyor. Büyük bir sinerji ortaya çıkararak fuarı daha çekici hale getiriyor ve ziyaretçi dostu, kolay ulaşılır, daha verimli bir fuar sunuyor.

Türkiye’nin Coğrafi Konumu Başarının Önünü Açıyor!

Türkiye’nin Coğrafi Konumu Başarının Önünü Açıyor!
Bu fuarı diğer uluslararası fuarlardan ayıran önemli unsurlardan biri ‘erişilebilirlik’.
Fuarın yoğun ilgi görüp başarıya ulaşmasında organizasyon başarısının yanı sıra; Türkiye’nin güçlü üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, fiyat- kalite dengesi ve lojistik avantajları da fuara katma değer sağlamaktadır.
Dünyanın dört bir yanından gelen sektör mensupları ve yatırımcılarının, yeni pazarlara ulaşmak ve müşterilerle buluşmaları için ideal bir konum.
İstanbul’dan dünyanın çoğu şehrine direkt uçuş yapan havayolu şirketi Türk Hava Yolları’nın sunduğu avantajlarla ATRAX’a dünyanın her yerinden kolayca ulaşabilmek mümkündür.

ATRAX MUTLU ŞEHİR MİSYONU


Şehirlerdeki eğlence ve sosyal alanlar nasıl hissettiğimiz üzerinde büyük öneme sahiptir ve mutluluk etkileri üretirler. Sürdürülebilir ve insan odaklı şehirler, vatandaşlarını orada yaşamaktan dolayı mutlu eder. Olumlu anılar, bir yere bağlı hissetmenin temelidir.


Mutlu şehirler için gösterilen çabalar yüzeysel değildir ve sosyal hayatı iyileştirme çalışmaları şehirlerin başarısı için çok önemlidir.

Kentsel alanlar; fiziksel ve psikolojik sağlığa, spor, eğlenme ve sosyalleşme ihtiyacına kolay ulaşılacak şekilde tasarlanabilir. ATRAX Konuyu şehir planlamasından kamusal alan tasarımına, eğlence ve oyun alanlarına, sosyal ve spor tesislerine kadar kapsamlı bir şekilde ele alarak; sektörü yerel yönetimler, kamu ve üniversitelerle bir araya getiriyor.

GEÇEN YILIN YANSIMALARI

EĞLENCELİ İŞLER, ÖZENLİ STANTLAR, ETKİNLİKLER, İNOVATİF ÜRÜNLER VE MÜKEMMEL ATMOSFER

ATRAX Fuarı kapsamında üçüncü kez gerçekleşen AQUAFUN, ulusal ve uluslararası heyecan verici büyük iş birliktelikleri sağlayarak katılımcıları tarafından tam puan aldı.
Bulunduğu coğrafyanın en büyüğü, dünya çapında ise sektöründe sayılı organizasyonlardan olan AQUAFUN Fuarı zyaretçi akınına uğradı. Stantlar hiç boş kalmadı. Özellikle uluslararası ziyaretçilerin yoğun ilgisi katılımcıları memnun ederken; ziyaretçiler de fuarın kapsamı, firma ve ürün çeşitliliğinden son derece memnun kaldı.

Öne Çıkanlar
*Avrupa, Afrika, Kafkas Ülkeleri ve Ortadoğu ülkelerinden yoğun ziyaretçi aldı.
*Sektöre bütünsel bir bakış açısı getirdi ve sektörü tüm oyuncuları ile ele aldı.
*Ürün gruplarına göre tematik olarak ayrılmış 5 salonda ziyaretçilerine kolay ulaşılabilir bir fuar sundu.
*Yeni firmalar ve yeni ürünler dikkatleri üzerine çekti. İlk kez katılan 102 firma fuara sinerji kattı.
*Türkiye’nin yanı sıra en çok ziyaretçi gönderen ülkeler ise Rusya, Gürcistan, Yunanistan, İran, Irak, Fas, Mısır, Cezayir, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan oldu.
*Fuar geçen yıla oranla %80 büyüme sağlayarak sektörden takdir aldı.
*AQUAFUN’da, Türkiye’de havuz sektörünün yıllar sonra en büyük buluşması gerçekleşti.

HABERLER

Organizasyon Partnerlerimiz

Medya Partnerlerimiz